U sklopu projekta „Oboji dan“ organizirane su online likovne radionice po grupama pod vodstvom likovnog pedagoga za sve one starije od 54 godine.

Prva grupa polaznika je, u četvrtak 27.05.2021., uspješno odradila posljednju radionicu.

Kroz svaki novi susret se vidio napredak u likovnom izražavanju te korištenju tehnologije. Ovime zahvaljujemo polaznicima na odvojenom vremenu, divnom druženju i ugodnom razgovoru, a Vas želimo motivirati da nam se priključite.

Upisi za radionice u lipnju, kolovozu i listopadu su u tijeku.

Posjetite našu web stranicu i prijavite se.

Projekt “Oboji dan” drugi je projekt gdje je udruga POZOR! prijavitelj. Projekt je prijavljen za financiranje u sklopu poziva „Umjetnost i kultura online“ u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., a usmjeren je na povećanje socijalne uključenosti osoba mlađih od 25 i starijih od 54 godine sudjelovanjem u kulturnim i umjetničkim aktivnostima putem interneta. Trajanje projekta je 12 mjeseci, 25. ožujka 2021.-25. ožujka 2022. Vrijednost projekta je 420.000 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.