Sisak Eco film festival
11. svibnja 2009.

SEFF je jedinstveni festival ekoloških filmova.

Selektor Silvio Mirošničenko kaže kako mu je svrha  pokazati da je ekološki aktivizam često zanimljiv i zabavan, uvijek očaravajući te kako stalno otkriva zanimljive stilske pravce i osobne filmske zapise autora koji žele potaknuti ekološku svijest građana.

Organizatori Sisak Eco Film Festivala istaknuli su da Sisak nije slučajno domaćin jedinog hrvatskog međunarodnog festivala filma o zaštiti okoliša. “To je grad koji mnogi u Hrvatskoj povezuju sa zagađenjem zraka i teškom industrijom i zato organiziranjem Festivala želimo dodati malo zelene boje u tu pretežno crnu sliku. Festivalom želimo potaknuti gledatelje da promisle o pitanjima zaštite okoliša i potaknuti ih da se aktiviraju u zaštiti okoliša u svojoj sredini. Nadamo se da će i Siščani u filmovima Festivala pronaći ideje i poticaje za zeleniju budućnost Grada.”

Šesti Sisak Eko Film Festival održan je u Sisku 9. i 10. svibnja, u organizaciji Doma kulture Kristalna kocka vedrine i Udruge Pozor! – Promocija zaštite okoliša i održivog razvoja, a na njemu je ove godine prikazano 25 filmova u međunarodnoj konkurenciji. Osim završnih projekcija u Sisku, SEFF je kao i proteklih godina, u maniri pravog putujućeg festivala o zaštiti okoliša prešao gotovo 700 km i prikazao filmove u brojnim manjim i većim mjestima, šireći istodobno ekološku svijest i medijsku, posebno filmsku kulturu.

Otvoren natječaj za 2. SEFF – Sisak Eco Film Festival, organizatori udruga Pozor! i sisački Dom kulture “Kristalna kocka vedrine”

http://www.h-alter.org/vijesti/sisak-eco-film-festival

http://hfs.hr/novosti_print.aspx?sif=2774

Izrađen projektni promotivni materijal

Izrađen projektni promotivni materijal

U sklopu provedbenih aktivnosti vidljivosti projekta “ŠUTNJA NIJE ZLATO-knjigom i razgovorom do rješenja” nabavljen je promotivni materijal koji će se koristiti u svrhu promidžbe samog projekta te će se isti podijeliti ciljnim skupinama i krajnjim korisnicima odnosno...

Nova znanja o marketingu na društvenim mrežama!

Nova znanja o marketingu na društvenim mrežama!

Od 4. do 7. srpnja ove godine, održana je online edukacija Marketing na društvenim mrežama, u sklopu projekta „Volontiranje za održivi razvoj na kopnu i otocima“ (UP.04.2.1.11.0104) čiji je nositelj udruga Pozor! Projekti i obrazovanje za održivi razvoj, a partneri...

Održana edukacija “Krizni menadžment”

Održana edukacija “Krizni menadžment”

Održana je edukacija pod nazivom “Krizni menadžment” u sklopu projekta “ŠUTNJA NIJE ZLATO- knjigom i razgovorom do rješenja“ koja je sufinancirana sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne...

Postani VORKO volonter

Postani VORKO volonter

Želiš li steći nova znanja, nova poznanstva i aktivno sudjelovati u svojoj zajednici?  Dođi i uključi se u volonterski program „Izrada edukativnih video sadržaja". Prijavi se i postani VORKO volonter.