Godišnji sastanak Udruge POZOR!
17. veljače 2020.

U subotu 15. veljače 2020. održan je prvi godišnji sastanak volontera Udruge Pozor!

Sastanak su održale Alma Sarač, koordinatorica, te predsjednica Udruge, Karolina Horvatinčić.

Kroz interaktivnu prezentaciju predstavljeni su ciljevi Udruge, kao i njezini glavni projekti. Zatim su definirani osnovni koraci u organizaciji strukture Udruge gdje je predložena podjela u funkcionalne timove.

Volonteri su bili upoznati s aplikacijom Slack koja će se u budućnosti koristiti kao virtualni radni prostor, odnosno platforma za organizaciju, pohranu i dijeljenje informacija.

Svim prisutnim volonterima dodijeljene su majice, a tri su volonterke (Božana Đuranović, Marija Tadić i Maja Farkaš) nagrađene za izniman doprinos Udruzi tijekom 2019. godine. U drugoj polovici sastanka volonteri su se okrenuli timskom radu uigravajući uloge u potencijalnim funkcionalnim timovima. Svaki je tim u konačnici iznio svoj radni plan i način izvedbe istog.

Sastanak završava s postavljenim temeljima za brojne inicijative koje će volonteri donositi, ali i realizirati tijekom 2020. godine.

Izrađen projektni promotivni materijal

Izrađen projektni promotivni materijal

U sklopu provedbenih aktivnosti vidljivosti projekta “ŠUTNJA NIJE ZLATO-knjigom i razgovorom do rješenja” nabavljen je promotivni materijal koji će se koristiti u svrhu promidžbe samog projekta te će se isti podijeliti ciljnim skupinama i krajnjim korisnicima odnosno...

Nova znanja o marketingu na društvenim mrežama!

Nova znanja o marketingu na društvenim mrežama!

Od 4. do 7. srpnja ove godine, održana je online edukacija Marketing na društvenim mrežama, u sklopu projekta „Volontiranje za održivi razvoj na kopnu i otocima“ (UP.04.2.1.11.0104) čiji je nositelj udruga Pozor! Projekti i obrazovanje za održivi razvoj, a partneri...

Održana edukacija “Krizni menadžment”

Održana edukacija “Krizni menadžment”

Održana je edukacija pod nazivom “Krizni menadžment” u sklopu projekta “ŠUTNJA NIJE ZLATO- knjigom i razgovorom do rješenja“ koja je sufinancirana sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne...

Postani VORKO volonter

Postani VORKO volonter

Želiš li steći nova znanja, nova poznanstva i aktivno sudjelovati u svojoj zajednici?  Dođi i uključi se u volonterski program „Izrada edukativnih video sadržaja". Prijavi se i postani VORKO volonter.