Održana uvodna konferencija projekta “Oboji dan”
24. rujna 2021.

Dana 20. rujna 2021. godine održana je uvodna konferencija projekta udruge POZOR! „Oboji dan“ koja je ujedno bila i otvorenje izložbe radova polaznika prvog ciklusa radionica. Konferencija je održana ispred gradske knjižnice Dugave uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Uz novinare i članove udruge pridružili su nam se i polaznici koji su prošli svoje radionice.

Nazočne je pozdravila gospođa Pavel Vrbanc, knjižničarka koja nam je pomogla osmisliti i postaviti izložbu radova polaznika online radionica.

Predsjednica udruge, Karolina Horvatinčić predstavila je udrugu i zahvalila svim polaznicima koji su sudjelovali na radionicama na uloženom trudu i prekrasnim radovima.

Mirta Bičanić, voditeljica projekta „Oboji dan“, opisala je projekt te pozvala polaznike da pogledaju svoje izložene radove u knjižnici.

Svrha projekta „Oboji dan“ je doprinijeti socijalnom uključivanju osoba starijih od 54 godine te promoviranje jednakih mogućnosti. Projekt zajednički osmišljavaju i planiraju udruga POZOR! I udruga Matica umirovljenika Pešćenica-Žitnjak.

Projektom se predviđa uključivanje osoba starijih od 54 godine u online likovne radionice i virtualne obilaske muzeja i galerija pod vodstvom likovnog pedagoga. Polaznici će tijekom pohađanja online aktivnosti, izraditi likovna djela u svojim domovima te ih samostalno ili uz pomoć volontera digitalizirati te će djela biti objavljena na online izložbama.

Izrađen projektni promotivni materijal

Izrađen projektni promotivni materijal

U sklopu provedbenih aktivnosti vidljivosti projekta “ŠUTNJA NIJE ZLATO-knjigom i razgovorom do rješenja” nabavljen je promotivni materijal koji će se koristiti u svrhu promidžbe samog projekta te će se isti podijeliti ciljnim skupinama i krajnjim korisnicima odnosno...

Nova znanja o marketingu na društvenim mrežama!

Nova znanja o marketingu na društvenim mrežama!

Od 4. do 7. srpnja ove godine, održana je online edukacija Marketing na društvenim mrežama, u sklopu projekta „Volontiranje za održivi razvoj na kopnu i otocima“ (UP.04.2.1.11.0104) čiji je nositelj udruga Pozor! Projekti i obrazovanje za održivi razvoj, a partneri...

Održana edukacija “Krizni menadžment”

Održana edukacija “Krizni menadžment”

Održana je edukacija pod nazivom “Krizni menadžment” u sklopu projekta “ŠUTNJA NIJE ZLATO- knjigom i razgovorom do rješenja“ koja je sufinancirana sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne...

Postani VORKO volonter

Postani VORKO volonter

Želiš li steći nova znanja, nova poznanstva i aktivno sudjelovati u svojoj zajednici?  Dođi i uključi se u volonterski program „Izrada edukativnih video sadržaja". Prijavi se i postani VORKO volonter.